Erikoishaastattelu: Ässä-luotsi Karri Kivi

Leijonille jättikerroin 5,00 MM-finaaliin


Ässät on aloittanut kautensa SM-liigassa varsin pirteästi. SuomiKiekko.com tavoitti patapaitojen päävalmentajan Karri Kiven haastatteluun.

Päävalmentajana mietteet on varmasti positiiviset, sillä 10 kierroksen jälkeen sijoitus on viiden parhaan joukossa. Vai miten on?

Päinvastoin. Tällä hetkellä fiilikset on huonot, koska viimeksi hävittiin TPS:lle. Fiilikset menee aina sen edellisen ottelun mukaan ja toisaalta aina katsotaan yhtä ottelua kerrallaan. Ei paljon auta vedellä henkseleitä.

Aina joka pelistä löytyy asioita, joita pitää skarpata. Mutta isommassa mittakaavassa jos ajatellaan, niin kyllä ylivoiman kanssa on paljon tekemistä.

Teille oli varmasti iso isku, kun Ville Uusitalo loukkantui viime perjantain TPS-ottelussa. Vai mikä miehen kunto itse asiassa on?

Itse asiassa selvitän asian nyt…Jep siis lääkäri sanoi, että pitäisi olla kunnossa jo huomenna. Uusitalo on siis pelikunnossa. Kyynärpäästä sai siis naamaan ja toinen puoli kasvoista on yhä tunnoton. Ei mikään pikku isku siinä mielessä. Puoli päätä elää ja puoli päätä on horteessa.

Millä eväillä lähdette hyvää kautta jatkamaan? Seuraavaksi vastassa alavireinen HPK.

Ei me mitään pelejä lähestytä varsinaisesti vastustajan kuntopuntaria tarkkailemalla, vaan oma päivän pelikunto ratkaisee. Kuten on nähty, niin pelit menee paljon liigassa ristiin ja jokainen vastustaja on vaikea. Vasta on kymmenen peliä pelattu eli ei voi liikaa hahmotella puoleen tai toiseen.