Myyntikohun takia paljon otsikoissa ollut Espoo Blues ei tiistaina antanut kohun vaikuttaa, vaan taisteli Porissa tiistaina 2-1 -jatkoaikavoiton Ässistä. Voittomaalin viimeisteli Ässien entinen pelaaja Tommi Huhtala. Bluesille voitto oli kauden ensimmäinen jatkoajalla.

Ensimmäisessä erässä nähtiin monia maalipaikkoja, mutta maalivahdit Antti Raanta ja Petri Koivisto urakoivat torjuntoja. Raanta tosin antautui jo erän alussa, kun Roope Talaja maalasi Bluesin johtoon. Toisessa erässä hyvä maalivahtipeli jatkui. Seuraava maali nähtiin kolmannen erän puolivälissä, kun Bluesin puolustus sähläsi ja Antti Mäkilä laittoi kiekon häkkiin.

Jatkoajalla Ässät sai ensin muutaman paikan, mutta Huhtala osui käytännössä Bluesin ensimmäisestä tilanteesta.

Kolme IS-tähteä sai Koivisto, kaksi tähteä Raanta ja yhden tähden Huhtala. Maalivahdit olivat ehdottomasti ottelun parhaat pelaajat.

Ässät – Blues 1-2 ja (0-1,0-0,1-0,0-1)

03.43 0-1 Roope Talaja (Jani Hakanpää, Oskari Korpikari)
50.38 1-1 Antti Mäkilä (Severi Sillanpää, Sami Mutanen)
63.55 1-2 Tommi Huhtala (Ville Lajunen, Joakim Eriksson)

Maalivahdit
Ässät: Antti Raanta 20+9+12+1=42
Blues: Petri Koivisto 15+13+16+3=47

Yleisöä 4256