Edmonton Oilersin Antti Tyrväinen pääsi maalin makuun NHL:n harjoitusottelussa tiistaina. Tyrväisen osuma toi Edmontonin tasoihin toisen erän jälkipuoliskolla, mutta Oilers joutui lopulta taipumaan kotiyleisönsä edessä Minnesota Wildille 3-4. Mikko Koivu ja Niklas Bäckström eivät olleet Minnesotan kokoonpanossa.

Nashville Predatorsin maalivahti Pekka Rinne aloitti osaltaan NHL:n harjoitusottelukauden tiistaina. Rinne piti yhdessä Jeremy Smithin kanssa Nashvillen maalin puhtaana, kun Predators kukisti Washington Capitalsin Baltimoressa pelatussa ottelussa 2-0.

Rinne pelasi ottelun ensimmäisen puoliskon ennen kuin teki tilaa Smithille. Nashvillen maalit merkittiin Chris Muellerin (1+1) ja Colin Wilsonin nimiin. Niclas Bergfors saalisti kaksi syöttöpistettä. Washingtonin kokoonpanossa nähtiin mm. tähtihyökkääjät Alexander Ovechkin, Nicklas Bäckström ja Alexander Semin.