Lahden Pelicans nappasi kauden toisen voittonsa tiistaina, kun joukkue peittosi tasaisessa väännössä Porin Ässät rankkarikisan jälkeen. Ässien kausi on puolestaan alkanut yhdellä voitolla ja kahdella tappiolla.

Ottelussa edettiin aina kolmanteen erään asti ennen kuin maaliverkot heiluivat. Ässien Aki Uusikartano huudatti kotiyleisöä heti erän alkuun. Superlupaus Joel Armia tarjoili ja Uusikartano sai laukoa 1-0-maalin tyhjiin.

Pelicansin kuittaus tuli kuitenkin nopeasti, kun Ryan Lasch riisti kiekon Tommi Taimilta ja karkasi läpiajoon. Lasch vivutti Ässien maalivahdin Juha Järvenpään ja lukemat olivat 1-1.

Ratkaisu syntyi lopulta vasta rankkareissa, joissa pari toisensa jälkeen kävi yrittämässä. Lopulta kisan ainoa maalin ja ottelun ratkaisun ampui Pelicans-kapteeni Arttu Luttinen .

Ässät – Pelicans 1-2(0-0, 0-0, 1-1, 0-0) vl.
40.25 1-0 Aki Uusikartano (Joel Armia, Ville Uusitalo)
43.13 1-1 Ryan Lasch SR