Edmonton Oilers haki sunnuntaina NHL:n harjoitusottelussa 3-0 -voiton Calgary Flamesin hallista. Oilersin sankariksi nousi maalivahti Devan Dubnyk, joka pysäytti kaikki 30 laukausta. Calgaryn torjuntatyöt jaettiin Henrik Karlssonin ja Miikka Kiprusoffin kesken. Avauspuolikkaan pelannut Karlsson antautui kerran ja Kiprusoff kahdesti.

Edmonton teki kaikki maalinsa toisessa erässä. Osumista vastasivat Shawn Horcoff, Linus Omark (1+1) ja Jordan Eberle (1+1). Horcoff ohitti Karlssonin. Ylivoimalla verkkoa heiluttaneet Omark ja Eberle laittoivat kiekon Kiprusoffin taakse. Calgaryn Olli Jokinen seurasi Eberlen maalin syntyä jäähyaitiosta käsin.

Jokinen luisteli Calgaryn ykkösketjussa Curtis Glencrossin ja David Mossin välissä. Edmontonin suomalaisista pelivuorossa olivat Teemu Hartikainen ja Lennart Petrell. Hartikainen sai jääaikaa hieman alle 15 ja Petrell vajaat 12 minuuttia.

Anaheim Ducks löi Los Angeles Kingsin vieraissa 3-1. Ducksin suomalaisista kokoonpanossa nähtiin vain maalivahti Iiro Tarkki, joka vietti koko illan luukkuvahdin hommissa.

//