Blues nappasi lauantaina makoisan revanssin JYPistä tiukan taistelun jälkeen maalein 1-0. Bluesin päävalmentaja Lauri Marjamäki hehkuttaakin joukkueen verkkosivuillaan Bluesin uhrautuvaa puolustuspelaamista.

Marjamäki on myös hyvin tyytyväinen uusien pelaajien esiinmarssiin. Heistä tuoreimpana norjalaisvahti Lars Volden torjui uransa ensimmäisessä liigapelissä nollapelin lauantaina.

– Meillä on tällä viikolla ollut neljä kaveria, jotka ovat pelanneet uransa ensimmäiset liigapelit. Ollaan saatu vahvoja lahjakkaita pelaajia ajettua sisään, Marjamäki kehuu Bluesin verkkosivuilla.

– Iso arvo täytyy antaa meidän puolustuspelille, ei olla viime otteluissa montaa päästetty omiin, ja tänään hienosti nollapeli. Ansaittiin voitto kyllä, kaksi hyvää erää ja kolmannessa sitten hyvä taistelu. Siihen kolmannen erän alkuun jähmetyttiin hieman, mutta päästiin vielä loppua kohti juoneen mukaan paremmin. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, päävalmentaja jatkaa.