Helsingin Jokerit ylsi vaikeimman kautta voittoon lauantain pelissään Lappeenrannan SaiPaa vastaan. SaiPa johti taistelua aina päätöserään asti, kunnes Jokerit piristyi ja karautti ohi Janne Lahden johdattamana.

Jokeri-valmentaja Tomi Lämsän mukaan joukkueelta puuttui riittävä nöyryys työntekoon.

– Onneksi nappasimme viimeisen erän aikana työntekoon kiinni ja sitä kautta saimme pisteet. Alussa emme olleet riittävän nöyriä tekemään töitä. Kiitos joukkueelle, että tarvittava tahto löytyi kolmannessa erässä, Lämsä kiteyttää Jokereiden verkkosivuilla.

Yksi Jokereiden lauantai-illan sankareista oli Frans Tuohimaa, joka torjui avausottelussaan liigassa voiton.

-Ei ollut Fransille helppo peli missään nimessä. Hän on erittäin rauhallinen maalivahti, joka tuo puolustuksellekin rauhallisuutta ja tasapainoa. Hieno voitto ensimmäiseen peliin, Lämsä summasi.

//