Viime kevään MM-kisojen pistekunkku Jarkko Immonen avasi KHL-liigassa perjantaina maalitilinsä. Ak Bars Kazania edustava Immonen kavensi avauserässä 1-2:een huippuottelussa hallitsevaa mestaria Salavat Julajev Ufaa vastaan. Kazanin maalivahdilla Petri Vehasella ei ollut kuitenkaan paras iltansa ja Ufa voitti 5-4, kun Vehanen päästi Alexander Svitovin maalin helposti taakseen pari minuuttia ennen loppua.

NHL:stä Kazaniin siirtynyt Antti Miettinen jäi ottelussa pisteittä. Myöskään Niko Kapaselle ei merkitty tehopisteitä.

Aiemmin Kärpissä pelannut Kamil Kreps maalasi Barys Astanalle kahdesti kazakstanilaisseuran taipuessa Omskille rankkarikisan päätteeksi 4-5. Krepsin maalit nostivat Astanan lopussa tasoihin. Omskin maalilla pelasi Karri Rämö.

Jere Karalahden ja Teemu Laineen edustama Minskin Dynamo hävisi Kari Jalosen Torpedo Nizhni Novgorodille 0-3. Avtomobilist Jekaterinburg voitti Oskar Osalan, Ville Niemisen ja Tuomas Tarkin Neftekhimik Nizhnekamskin 3-1.

//