Mestiksen jumbojoukkue Kiekko-Vantaa on saanut riveihinsä merkittäviä vahvistuksia. Seura tiedottaa verkkosivuillaan saaneensa riveihinsä monta pelaajaa SM-liigan puolelta. Lainasopimukset ovat voimassa toistaiseksi.

Kiekko-Vantaan uudet vahvistukset SM-liigan puolelta ovat: maalivahti Mika Norja (HIFK), puolustaja Juuso Salmi (HIFK), sekä hyökkääjät Markus Granlund (HIFK), Niko Piiparinen (HIFK), Teuvo Teräväinen (Jokerit), Alexander Ruuttu (Jokerit), sekä Markus Hännikäinen (Jokerit). SM-liigaseuroissaan heille ei ole herunut peliaikaa, mutta Kiekko-Vantaassa vastuuta tulee riittämään. Kaikki uudet vahvistukset pelaavat jo keskiviikkona Heinolan Peliittoja vastaan.

Mestiksen kautensa Kiekko-Vantaa on avannut umpisurkeasti. Neljästä ottelustaan joukkue on saavuttanut vain yhden pisteen.

//