SuomiKiekko.com-sivusto tavoitti Espoon Bluesin paitaan siirtyneen kokeneen puolustajan Ari Vallinin. Me kysyimme muun muassa siitä, kuka tekee Bluesin parhaat koppijäynät eli jekut. Vallin siirtyi vasta alkusyksystä Bluesiin, mutta yksi mielenkiintoinen tarina kopista kantautuu nyt myös SM-liigafanien korviin.

– Täytyy nostaa hattua sille jekuttajalle, joka laittaa joka aamu Kurjen Mikaelin paikalle Justin Bieberin purukumikortteja ja muuta sälää. En tiedä kyllä yhtään, kuka tätä jekkua tekee. En usko, että Mikael mikään Bieber-fani on, mutta aika mielenkiintoinen jäynä on kyseessä, Vallin naureskeli haastattelussa.

SuomiKiekko.com tavoitti myös Bluesin vitsiniekan ja viime keväänä muhkealla playoff-hiuspehkolla säväyttäneen Camilo Miettisen. ”Cami” osasi hieman selventää Kurjen Bieber-kytköstä lisää.

– Heh, joo se on aika hauska läppä. Kurjen Mikael on niin kova Justin-fani, että hänen paikalleen niitä on ilmestynyt. Kurjella on Justinin koko tuotanto ja dvd:t sekä muut Bieber-jutut, Camilo naureskeli.

Miettinen myös tunnusti tietävänsä, kuka on tämä salaperäinen jekuttaja, joka tuo Bieber-tuliaisen joka aamu Mikael Kurjen paikalle koppiin. Tämä salaisuus jääköön kuitenkin Miettisen ja toimituksen väliseksi.

SuomiKiekko.com julkaisee tällä viikolla vielä pidemmät haastattelut Blues-kaksikolta Vallin-Miettinen. Näissä haastatteluissa Miettinen muun muassa paljastaa, kasvaako muhkea hiuspehko myös tänä talvena.