Jääkiekon MM-kisojen järjestäjät ovat Suomessakin taipuneet lippukohun edessä! Ohessa järjestäjien tiedote:

MM-kisojen järjestelytoimikunta on päättänyt myydä jäljellä olevat Leijonien Ranskan (10.5.) ja Kazakstanin (14.5.) otteluiden liput fani- ja perhepaketteina. Näin halutaan varmistaa kaikille mahdollisuus tulla katsomaan Leijonien otteluita paikan päälle. Tämä on mahdollista, koska kisat ovat alkaneet taloudellisesti hyvin.

Fani- ja perhepaketteihin kuuluu neljä (4) pääsylippua yhden hinnalla ja näin paketti maksaa katsomokategoriasta riippuen 195 tai 155 euroa. Paketit tulevat myyntiin maanantaiaamuna klo 9 Lippupisteen myyntikanavien kautta pois lukien R-kioskit.

Jo viime vuoden alussa päätetyn hinnoittelun pohjana käytettiin eri lajien kansainvälisten urheilutapahtumien sekä kotimaisten tapahtumien pääsylippujen hintoja. Suomen otteluiden pääsylippujen hintoja ei valitettavasti porrastettu. Leijonien pelit perinteisiä ja nousevia kiekkomaita kohtaan hinnoiteltiin samoin perustein. Jälkikäteen katsottuna hinnoittelussa olisi pitänyt ottaa huomioon otteluiden erilainen kiinnostavuus fanien näkökulmasta.

Ensi vuoden pääsylippujen hinnoittelusta päätetään käynnissä olevien kisojen jälkeen, kun lipunmyynnistä saatu palaute on käsitelty ja ensi kevään otteluparit ovat selvillä.