Tietoa meistä

SuomiKiekko-sivusto lanseerattiin 20. syyskuuta 2011. Jo nimi velvoittaa: Suomalainen urheilua seuraava kansa janoaa ennen kaikkea tietoa sinivalkoisten pelaajien, joukkueiden ja valmentajien edesottamuksista. SuomiKiekko-sivusto tarjoaa tämän tiedon nopeasti ja kovalla kotimaisuusasteella.

Sivustomme kulmakiviä ovat edellä mainittujen nopeuden ja kotimaisuuden lisäksi ulkomailla uurastavien suomalaisten vankka seuranta, oman tilastotietokantamme mahdollistavat yllättävätkin ennätysuutisoinnit sekä lukuisat omat pelaaja- ja valmentajahaastattelut.

Maaliskuussa 2012 tapahtunut sivuston omistajanvaihdos mahdollisti sisällöntuotantoon lisäresursseja, joiden positiivisia vaikutuksia olemme jo päässeet nauttimaan. Lokakuussa 2012 vahvistimme tekijätiimiämme entisestään, kun suosittu Kiekkoministerit-blogi ja sen kirjoittajat siirtyvät SuomiKiekko-sivuston alaisuuteen.

Lukijakasvu on ollut lyhyestä elinkaaresta huolimatta huimaa. Jo vuoden 2012 alussa SuomiKiekko.com-sivustolla oli kasassa jo yli 50.000 eri viikkolukijaa sekä yli 500.000 sivulatausta kuukaudessa. Vuoden 2013 alusta tavoitimme 100.000 viikkolukijaa ja 1.500.000 kuukausittaista sivulatausta. Tähänastinen kävijäpiikkimme osui kevään 2013 MM-kisojen toiseksi viimeiselle viikolle, jolloin SuomiKiekko-sivustolla vieraili yli 266.000 eri lukijaa. Vuoden 2014 alusta sivusto on kerännyt joka kuukausi yli 2 miljoonaa sivunäyttöä.

Yhdessä sisarsivustojemme SuomiFutis, SuomiF1SuomiKoris ja SuomiUrheilu kanssa tarjolla on mainostajille paketti, jolla saat kuukausittain näkyvyyttä yli 4 miljoonan sivulatauksen verran ja tavoitat joka viikko noin 200.000 eri kävijää. Lue lisää mainostusvaihtoehdoista täältä!

Kun sinulla on meille asiaa, ota rohkeasti yhteyttä!