RSS-syötepalvelut

SuomiKiekko-sivusto tarjoaa RSS-syötepalveluja erilaisiin tarpeisiin:

  • Ilmainen RSS-syötepalvelu kattaa uutisotsikoiden päivittymisen omalle sivustollesi (lue toimintaohjeet alempaa)
  • Tarjoamme myös mahdollisuutta julkaista korkeatasoista uutisvirtaa suoraan sivustollasi edulliseen hintaan (lue lisätietoja alempaa)

Olemme luoneet RSS-syötepalvelumme erittäin kattavaksi. Täydellisen uutisvirran lisäksi voit valita myös RSS-feedin kategorioittain tai vaikkapa yksittäisen joukkueen ja jopa pelaajan/valmentajan mukaan. Voit siis halutessasi seurata jatkuvasti uutisointiamme esimerkiksi Leijonista, SM-liigasta, suomalaispelaajista ulkomaalaisissa seuroissa, Oulun Kärpistä tai Teemu Selänteestä.

Lue alempaa lisää esimerkkejä RSS-linkkeineen!

Ilmainen RSS-syötepalvelu

Ilmainen palvelu on avoinna kaikille kaupallisille ja ei-kaupallisille sivustoille, mukaan lukien ammattimainen urheilumedia. Mikäli haluat julkaista uutisotsikkomme internetsivustollasi, voit tehdä sen lähettämällä meille sähköpostilla lyhyen maininnan asiasta osoitteeseen:
[email protected]

Kerro viestissäsi nettisivusi osoite sekä RSS-syötelinkit, jotka siellä julkaiset.

Huomio! Ilmainen palvelu edellyttää, että sivustollasi julkaistut otsikot linkittyvät SuomiKiekko-sivuston uutisiin – niitä ei siis lueta sinun sivustollasi.

Henkilökohtaiseen uutistemme seurantaan voit tietenkin käyttää RSS-syötelinkkejämme aivan normaalin tavan mukaisesti ilman ilmoitusta meille.

Edullinen uutispalvelu

Tarvitsetko sivustollesi korkeatasoista uutisvirtaa, jonka aihepiirin voit määritellä itse kategorioittain tai jopa yksittäistä joukkuetta tai henkilöä koskevaksi? Lue lisää vaihtoehdoista Mediapalvelut-sivultamme tai kysy suoraan sähköpostilla osoitteesta:
[email protected]

Esimerkkejä tarjoamistamme RSS-syötteistä

Yleiset uutislinkit:

Uutiskategoriat:

SM-liigan joukkueet:

Esimerkkejä henkilöuutisista:

Täydennämme tulevaisuudessa listaa rss-linkeillä henkilöuutisiin.