Mediapalvelut

SuomiKiekko-sivusto on oiva yhteistyökumppani suomalaismedialle. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Ohessa esimerkkejä yhteistyövaihtoehdoista, joskin mahdollisuudet eivät rajoitu näihin.

RSS-syötepalvelut ja uutispalvelut

Muiden medioiden on mahdollista hyödyntää ilmaista RSS-syötepalveluamme ja edullista uutispalveluamme.

Olemme luoneet näille tuotteille omat esittelysivut, joista löydät palvelujen kattavat tiedot ja runsaasti esimerkkejä. Voit myös suoraan kysyä lisää sähköpostitse:
[email protected]

Uutistuotanto

Sisällöntuotannosta vastaavaan tiimiimme kuuluu joukko urheilutoimittajia, joiden lajikirjo on valtava. Mikäli kaipaat potkua uutistuotantoosi, ota rohkeasti yhteyttä:
[email protected]

Tilastopalvelut

SuomiF1-, SuomiFutis– ja SuomiKiekko-sivustojen sisällöntuotannosta ja tilastoista vastaa urheilutilastointiin erikoistunut yritys Sport Statistics FC Oy. Yritys ylläpitää useita eri tilastotietokantoja, mukaan lukien Suomen jalkapallomaajoukkue, Veikkausliiga, jääkiekon SM-liiga, Suomen jääkiekkomaajoukkue ja Formula 1.

Tilastopalveluihimme lukeutuvat muun muassa kattavat ennakkopaketit eri urheilutapahtumiin, tilastouutiset ja henkilökuvat.

Kysy lisää mahdollisuuksista: [email protected]

XML-tiedonsiirrot

Kaikkia tilastoja on mahdollista tilata myös XML-siirtoina, jota tarjoamme edulliseen hintaan myös muiden internet-sivustojen käyttöön. Voit siis julkaista erilaisia taulukoita, tilastoja ja listauksia sivuillasi niin, että data poimitaan suoraan tietokannastamme. Tällöin tiedot pysyvät sivustollasi jatkuvasti ajan tasalla meidän päivittäessä omaa tietokantaamme. XML-koodi on helppo upottaa sivustoosi ja saat muokattua itse haluamasi ulkoasun.

Kysy lisää vaihtoehdoista: [email protected]