Toronto Maple Leafsin kanssa kahden vuoden ja kokonaisarvoltaan kolmen miljoonan dollarin hintaisen sopimuksen maanantaina solmineen Jani Hakanpään pelaajauran jatko on vaakalaudalla, väittää Toronto Sun.

Lehden toimittaja Steve Simmonsin mukaan suomalaispuolustajan polvi on niin huonossa kunnossa, että 32-vuotiaan järkäleen pelit saattavat olla pelatut.

– Vielä vuosi tai pari sitten Hakanpää olisi tehnyt mukavan vaikutuksen Leafsin puolustukseen. Kookas, suosittu pukuhuoneessa ja vertaansa vailla oleva jäähyntappaja. Mutta hänen polvensa on niin huonossa kunnossa, että jotkut ajattelevat ettei hän pelaa ehkä enää koskaan, Simmons lataa.

– Leafs hankki hänet pelaamaan, mutta useat epäilevät silti asiaa. Hän saattoi pelata viimeisen NHL-pelinsä maaliskuussa, toimittaja jatkaa.

Hakanpää on pelannut taalajäillä pudotuspelit mukaan laskettuna yli 300 peliä. Viime kaudella kovaotteinen puolustaja iski 64 ottelussa tehot 2+10=12.

LUE MYÖS: