NHL:n Stanley Cupin mestaruus on katkolla Aleksander Barkovin kipparoimalle Florida Panthersille varhain lauantaiaamuna Suomen aikaan Edmontonissa, kun Oilers ja Panthers kohtaavat sarjan kuudennessa pelissä.

Yli 30 vuotta mestaruutta jahdanneen Oilersin fanit saavat maksaa finaalihuuman keskelle pääsemisestä tähtitieteellisiä summia.

Lippuja otteluun kauppaavasta StubHubista halvimmat piippuhyllyjen paikat irtoavat 1845 Kanadan dollarilla (1257 euroa). Paremmille alakatsomon paikoille pääsystä saa puolestaan pulittaa 2700-5000 Kanadan dollaria (1841-3409 euroa). Parhaimmillaan alakatsomon lipuista pyydetään lähes 9400 dollaria.

Ottelusarjaa voitoin 3-2 johtava Panthers voi varmistaa seurahistoriansa ensimmäisen Stanley Cup -voiton juhannusyönä. Ottelu käynnistyy kello 3.20 Suomen aikaa.

LUE MYÖS: