Hyökkääjä Kristian Vesalainen on solminut HIFK:n kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen.

25-vuotias Vesalainen aloittaa ensi syksynä kolmannen kautensa kasvattiseuransa mukana. Viime kaudella voimahyökkääjä teki runkosarjan 58 ottelussa 14 maalia ja 37 tehopistettä. Pudotuspeleissä syntyi 19 ottelussa pisteet 3+4=7.

– Meillä oli vahva molemminpuolinen halu saada sopimus aikaiseksi. Pelaajana Vessi haluaa ottaa urallaan seuraavan stepin ja uskon, että meillä on tarjota hänelle erinomaiset mahdollisuudet siihen. Itse haluan kaikin keinoin auttaa Vessiä saavuttamaan sen tason, joka hänellä on tähtäimessään, HIFK:n urheilujohtaja Janne Pesonen kommentoi tiedotteessa.

Vesalainen debytoi viime kaudella Suomen A-maajoukkueen mukana EHT-turnauksessa. Hän pelasi leijonapaidassa kolme ottelua pistein 0+1.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Kristian Vesalainen jatkaa Stadissa!

📝: hifk.fi/liiga/2024/kri… #HIFK #Liiga

LUE MYÖS: