Liiga-lisenssin ehdot ovat herättäneet viime aikoina paljon porinaa suomalaisissa kiekkopiireissä. Jokerit joutuisi pulittamaan Liiga-osakkeesta huimat 3,8 miljoonaa euroa. Sport, Jukurit ja KooKoo maksoivat aikanaan osakkeesta vain 1,8 miljoonaa euroa.

Liiga-nousun ehdot ovat herättäneet närää faneissa mutta myös isoimmissa seuroissa. Ylen urheilutoimittaja Jussi Paasi kirjoittaa kolumnissaan, että useat isommat Liiga-seurat ovat tyytymättömiä SM-liigan puheenjohtaja Heikki Hiltuseen. Hiltunen on joutunut nyt tukalaan asemaan.

– Kyse on maksimissaan muutamasta viikosta, Paasin lähde kommentoi Hiltusen asemaa.

– Liigassa on menossa nyt täysi kapina, toinen lähde kommentoi.

Yle Urheilun tietojen mukaan vähintään kuusi Liiga-seuraa on kyseenalaistanut Hiltusen ja Liigan tuoreimmat linjaukset. Paasin mukaan suurseurojen vastarinta tarkoittaa sitä, että Hiltunen siirretään syrjään ellei hän itse ymmärrä erota tehtävästään.

Jos Hiltusta ei vaihdeta uuteen puheenjohtajaan, Ylen mukaan pelaajayhdistys astuu seuraavaksi esiin.