Vegas Golden Knights nappasi Stanley Cup -finaalisarjassa 2-0-johdon, kun se kaatoi Florida Panthersin edellisottelussa lukemin 7-2. Avauskohtaamisen Vegas voitti puolestaan numeroin 5-2.

Viaplayn asiantuntijana toimiva Ville Nieminen kritisoi voimakkaasti Panthersin tämänhetkistä pelaamista. Hän latasi siitä suorat sanat kesken toisen osaottelun sekä sen jälkeen.

– Silloinkin sanottiin sitä, että ei ole haippia, kun ne oli 3-1 perässä Bostonia, kun ne pelaa ihan idioottimaisesti. Niin kuin nyt pelaa. Niin ei pääse haippi syntymään, kun pelaat idioottimaisesti. Nyt ollaan siellä aloituspisteessä, taas siellä samassa. Ei ole haippia. Mutta voi olla, kolmospelin kun voitat, nelospelin voitat. Mutta tämä peli ei tule riittämään, Nieminen sanoi.

Nieminen vertaili Panthersin pelaamista siihen, millaista se on ollut jo aiemminkin tällä kaudella.

– Otetaan tyhmiä jäähyjä ja pelataan hölmösti ja on feikki kovuutta. Heillä on nyt kolmospelissä ihan oikeasti uskottavuus pelissä. He ovat tulleet pitkän matkaa tämän kauden. Heillä oli alkukaudesta tämmöisiä samoja pelaamisen henkisiä ongelmia. Ja nyt ne ovat tulleet takaisin tähän joukkueeseen, Nieminen arvioi.

Kritiikin kohteeksi joutui myöskin Panthersin suomalaiskapteeni Aleksander Barkov, jonka pitäisi ottaa tiukassa paikassa pantterilauma reppuselkään.

– Jostain ”Sasha” Barkovin täytyy löytää seuraava vaihde ja tehot jostain. Hänen täytyy pystyä nousemaan tuon joukkueen yläpuolelle ja rauhoittaa se joukkue. Panthersin pelaamisessa ei ole tällä hetkellä päätä eikä häntää. Barkovin täytyy kapteenina ja pelillisenä johtajana ottaa nyt homma itselleen haltuun niin, että se ei ole nyt (Matthew) Tkachukin joukkue, koska Tkachuk agitoi tämän joukkueen nyt väärällä tavalla, Nieminen totesi.

Voit katsoa Niemisen kommentit myös videoina alta tai tästä ja tästä.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
“Tämä peli ei tule riittämään, tämä tyhmyys.”

Ville Nieminen latasi kohtuullisen korutonta puhetta Floridan pelaamisesta ottelun aikana ja sen jälkeen. 🥶

#NHLfi #StanleyCupFinal

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
“Barkovin täytyy kapteenina ja pelillisenä johtajana ottaa homma itselleen haltuun, että se ei nyt ole Tkachukin joukkue.”

Barkovin vai Tkachukin joukkue? Ville Nieminen purki ajatuksiaan Floridan johtajista. 🗣️

#NHLfi