Vegas Golden Knights ja Florida Panthers aloittavat NHL:n finaalisarjan lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Aivan kaikille ottelulippujen hankkiminen ei kuitenkaan ole taloudellisesti mahdollista ja varsinkin Floridassa lippujen hinnat ovat lähteneet täysin käsistä. Siinä missä Panthersin runkosarjapeleihin pääsee edullisimmillaan 20 dollarin hintaan, kiskotaan finaalilipuista nyt peräti 20-kertaista maksua runkosarjaan nähden.

– Halvimmat liput Las Vegasin T-Mobile Arenan peleihin 349 dollaria. Sunrisessa FLA Live Arenan lippujen hinnat alkavat 424 dollarista. Haluatko todella lähteä otteluun? New York Postin Matt Levy kyselee.

Stanley Cupin finaalisarjan arvokkaimmat Panthersin kotipeliin myytävät liput on hinnoiteltu 830 dollariin, kun taas mahdollinen Game 7 Las Vegasissa tekisi lompakkoon jopa 1747 dollarin loven.