NHL:n läntisen konferenssin finaalisarja käynnistyi Suomen aikaa lauantain vastaisena yönä. Vegas Golden Knights aloitti sarjan voittamalla Dallas Starsin ensimmäisessä jatkoerässä loppulukemin 4-3.

Kamppailun tehokkain pelaaja oli hirmuliekeissä oleva Starsin suomalaistähti Roope Hintz tehoillaan 1+2. Hän oli siis mukana joukkueensa kaikissa maaleissa. Hintz syötti Jason Robertsonin ja Jamie Bennin maalit, minkä lisäksi hän viimeisteli välissä myöskin itse maalin.

Tehoiltansa myötä Hintz nousi pudotuspelien pistepörssin kärkeen. Hän on kasannut 14 otteluun huipputehot 10+12=22. Hintz ohitti pistepörssissä Connor McDavidin (8+12=20), jonka kausi päättyi edelliskierrokselle.

Voittoon saakka Hintzin tehoilta ei Starsia kuitenkaan auttanut. Vegas voitti avauskamppailun jatkoajan alkumetreillä, kun Brett Howden naulasi ratkaisumaalin. Joukkueen muista maaleista vastasivat kahdesti kihauttanut William Karlsson sekä kertaalleen osunut Teddy Blueger.

Näet Hintzin maalin alta tai täältä.

Dallas Stars

@DallasStars
EVERYONE NOW: ROOPE!

@BudLight | #BudLightCelly | #TexasHockey