NHL:n neljästä jäljellä olevasta joukkueista ainoastaan Vegas Golden Knights voi pilata suomalaisten Stanley Cup -juhlat tänä kesänä.

Lännen finaaleissa Dallas Starsia vastaan pelaava kasinokaupungin ylpeys aiheuttikin Starsille jo toisen tappion maanantain vastaisena yönä, kun se voitti joukkueiden toisen kohtaamisen jatkoerässä maalein 3-2.

Ottelu sai suomalaisittain komean alun, kun Miro Heiskanen sivalsi pudotuspelikevään avausmaalinsa pelin kolmannella minuutilla. Heiskanen on nyt merkkauttanut 15 peliin tehot 1+9.

X - Dallas Stars

@DallasStars
Quick start! 🔥

@BudLight | #BudLightCelly | #TexasHockey

Stars johti ottelua vielä reilut kaksi minuuttia ennen loppua 2-1, mutta Vegasin tähtisentteri Jack Eichelin upeasti rakentelema ja Jonathan Marchessaultin viimeistelemä tasoitus vei pelin jatkoajalle.

Ensimmäistä ehdittiin pelata vain 1.12 minuuttia, kun Chandler Stephenson räjäytti kotiyleisön voitontanssit liikkeelle 3-2-maalillaan. Ottelusarja siirtyy Dallasiin voittojen ollessa Vegasille 2-0.

Suomalaisista Jani Hakanpää ei mahtunut ottelussa Starsin pelaavaan rosteriin.