Columbus Blue Jacketsistä Los Angeles Kingsiin NHL:n siirtotakarajalla kaupattu Joonas Korpisalo ei ole vielä solminut sopimus ensi kauden suhteen.

Kaliforniassa pelattu vahva loppukausi tarkoittaa joka tapauksessa sitä, ettei 29-vuotiaan suomalaismaalivahdin tarvitse huolehtia tulevasta sopimuksestaan – mies tulee saamaan takuulla korotuksen tämän kauden 1,3 miljoonan dollarin vuosipalkkioonsa.

Kingsin tiedetään olevan kiinnostunut jatkosopimuksen tarjoamisesta, joskin neuvottelut ovat ainakin toistaiseksi olleet tiettävästi vasta tunnustelevia. Ottawa Sun NHL-sisäpiiritoimittaja Bruce Garriochin mukaan ainakin Ottawa Senators olisi kiinnostunut suomalaisen palveluksista siinä tapauksessa, etteivät neuvottelut Kingsin kanssa etene maaliin saakka.

– Senators teki tunnusteluja Korpisalon suhteen jo siirtotakarajalla. Lopulta he eivät edenneet asiassa pidemmälle, koska Cam Talbot oli terveenä ja seura ajatteli pärjätä loppukauden hänellä ja Mads Sogaardilla, Garrioch paljastaa.

Kaksikosta Talbotin sopimus päättyi tähän kauteen, eikä Senators tiettävästi aio tarjota jatkoa 35-vuotiaalle konkarivahdille.