Ilves kasaa tulevalle Liiga-kaudella hurjaa rosteria.

Tamperelaisseura julkisti nipun uusia pelaajasopimuksia. Maalivahtiosasto on alkavallakin kaudella ulkomaalaisten käsissä, kun Jakub Malek saa seurakseen HV-71:n SHL-joukkueesta saapuvan Jonas Gunnarssonin, 31, sekä tshekkilupaus Patrik Hamrlan, 19, joka on pelannut viime kaudet Quebecin junioriliigassa.

Puolustuksen nimekkäin vahvistus on SM-, MM- ja olympiakultaa urallaan voittanut Niklas Friman, 29, joka kiekkoili päättyneellä kaudella Brynäsissä. Muut pakiston huippuhankinnat ovat Jukureista saapuva nuori Joni Jurmo, 21, sekä HPK:sta hankittu tehopuolustaja Arttu Pelli, 26.

Hyökkäyksen uusia nimiä ovat SaiPasta paluun tekevä tehomies Ville Meskanen, 27, neljän ulkomaankauden jälkeen Liigaan palaava Oula Palve, KooKoosta saapuva Samul Ratinen, 25, KalPasta hankittu Juuso Könönen, 24, Tshekin maajoukkueesta tuttu Petr Kodytek, 24, sekä Liigaan vuoden Tshekin reissultaan palaava Simon Stransky, 25.