Pikkuleijonat jatkaa puhtaalla pelillä alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa. Perjantain ottelussa Suomi kaatoi Latvian loppulukemin 5-2.

Suomi iski avausmaalinsa jo ensimmäisessä erässä. Rasmus Kumpulainen kunnostautui maalintekijänä ja Tuomas Uronen syöttäjänä.

Toisessa erässä Pikkuleijonat latasi kiekon häkkiin peräti kolmesti. Topias Hynninen teki ylivoimamaalin Jesse Nurmen ja Emil Järventien syötöistä. Kasper Halttunen iski seuraavan maalin, syöttöpisteet merkattiin Konsta Heleniukselle ja Arttu Alasiurualle. Vain minuutti tästä oli Urosen vuoro iskeä täysosuma Niilopekka Muhosen ja Järventien syötöistä.

Päätöserässä maalinteon aloitti Latvia, kun Valters Niedrajs kavensi pelin 1-4:ään. Seuraavasta maalista vastasi jälleen Suomi, kun Kumpulainen iski ottelun toisen maalinsa Aron Kiviharjun ja Kalle Kankaan syötöistä. Latvia iski vielä yhden maalin ylivoimalla ja siitä vastasi Markuss Streikiss.

Pikkuleijonien maalivahti Visa Vedenpää torjui ottelussa 19 kiekkoa. Latvian maalilla aloitti Aksels Ozols, jonka peli päättyi kahden erän jälkeen. Päätöserässä maalilla nähtiin Linards Feldbergs. Latvia-vahdit kirjauttivat yhteensä 42 torjuntaa.

Näet ottelun maalikoosteen alta tai täältä.