Pittsburgh Penguinsin tuore siirtotakarajahankinta Mikael Granlund istutettiin Penguinsin pukukopissa seuran ikonisen kapteeni Sidney Crosbyn rinnalle.

Granlund kertoo, ettei miehellä itsellään ollut vaatimuksia istumapaikan suhteen.

– Minulla ei ollut mitään tekemistä sen valinnan suhteen. Toivottavasti hän pitää seurastani, Granlund naureskeli NHL:n suomenkielisillä kotisivuilla.

Jäällä kaksikkoa ei ole vielä istuteltu samaan ketjuun. Crosby johtaa tuttuun tapaan Pensin ykkösketjua. Granlund on aloittanut uudessa seurassaan kolmosketjun laidalla, joskin tuoreimmissa harjoituksissa ”Granny” viiletti keskushyökkääjänä Drew O’Connorin ja Jeff Carterin välissä.

– Hän pystyy pelaamaan jokaisella paikalla. Yritämme miettiä kombinaatioita, jotka tuovat meille parhaan balanssin kokoonpanoon ja parhaan mahdollisuuden voittaa, Penguinsin päävalmentaja Mike Sullivan perusteli vaihdosta.