Patrik Laine jatkoi viime yönä kuumana NHL:ssä. Hän sivalsi yhden maalin, kun Columbus Blue Jackets koki kirvelevän 4-5 jatkoaikatappion Pittsburgh Penguinsille. Columbus johti ottelua 4-0 lukemin, mutta suli rumasti ottelun lopussa.

Laineen maali oli näyttävä osoitus hänen kemioistaan Jack Roslovicin kanssa. Roslovic karkasi läpiajoon, mutta yllättäen hän ei yrittänytkään maalintekoa itse. Roslovic kuljetti kiekon ohi maalin ja syötti pelivälineen takaa tulleelle Laineelle, joka tinttasi kiekon läheltä sisään.

Laineen pisteputki on nyt jo neljän ottelun mittainen ja maaliputki on puolestaan kolmen matsin pituinen. Neljässä viime ottelussa Laine on kerännyt tehot 3+2=5.

Koko kauden aikana Laine on iskenyt 49 otteluun tehot 20+23=43.

Voit katsoa Laineen viime yön maalin alta.

Columbus Blue Jackets

@BlueJacketsNHL
Patty so 🔥