Boston Bruinsin faneja hemmotellaan nyt poikkeuksellisella tavalla. Aiemmin torstaina Bruins julkisti hankkineensa vaihtokaupassa tähtihyökkääjä Tyler Bertuzzin ja hetkeä myöhemmin tietoon tuli tätäkin isompi uutinen.

Bruins kertoo solmineensa kahdeksanvuotisen jatkosopimuksen seuran megatähden David Pastrnakin kanssa.

Sopimus on arvoltaan huimat 90 miljoonaa dollaria, eli 26-vuotiaan tshekkitähden tilille kilahtaa vuosittain keskimäärin 11,25 miljoonan dollarin palkkapotti. Pastrnakista tulee tuoreen sopimuksensa myötä NHL:n neljänneksi parhaiten palkattu pelaaja.

NHL:ssä pelkästään Bruinsia edustanut Pastrnak on tällä hetkellä NHL:n maalipörssin toisena ja pistepörssin neljäntenä. NHL-kaukaloiden pelätty maalitykki on mättänyt tällä kaudella 60 ottelussa 42 häkkiä ja 80 tehopistettä.

Pastrnakin nykyinen 6,66 miljoonan dollarin palkan takaava sopimus olisi päättynyt tähän kauteen, joten miehestä olisi tullut kesällä vapaa agentti.

x - Boston Bruins

@NHLBruins
And now, we did THAT thing 🖊

📰: bit.ly/3KOodY8