Pohjois-Amerikassa kummastellaan Edmonton Oilersin toimintaa. Seura päätti toistaiseksi sittenkin olla heittämättä Jesse Puljujärveä siirtolistalle.

Puljujärven mukana roikottamisella on kova hinta. Tervehtynyt Kailer Yamamoto ei nyt mahdu sopimuksensa kanssa Edmontonin rosteriin, joten häntä pidetään väkisin pitkäaikaisesti loukkaantuneiden listalla.

Merkit viittaavat vahvasti siihen, että Edmonton onkin kauppaamassa Puljujärveä pelkän siirtolistaamisen sijaan.

– Puljujärvi ei ole jäällä, joten joko hän on sairastunut tai Holland työstää treidiä ja hänen ei haluta loukkaantuvan harjoituksissa, kirjoittaa NHL-toimittaja Jim Matheson.

– Kissoilla on 9 elämää ja näyttää siltä, että biisoneillakin on, koska Puljujärveä ei ole heitetty siirtolistalle tai kaupattu, että saataisiin lisää tilaa palkkakattoon, jotta Yamamoto ja hänen 3,1 miljoonan sopimuksensa saataisiin pois loukkaantuneiden listalta ja takaisin rosteriin Rangers-peliin.