Liiga-jumbo SaiPa on nyt hävinnyt 13 peräkkäistä otteluaan. Tiistaina Tappara murskasi sen Tampereella tylyin 8-0-lukemin.

Aamulehden toimittaja Lauri Lehtinen seurasi ottelua paikan päällä. Hän latasikin ottelusta suorat sanat Twitter-tilillään.

– Surullista on katsoa, millaiset tasoerot areenan jäällä ovat. SaiPa yrittää ihailtavasti, mutta ei palaakaan, vaikka Tapparalta puuttuu melkein kaksi ketjullista erinomaisia pelaajia, Lehtinen kirjoitti.

Tapparan kokoonpanosta puuttuivat muun muassa Jori Lehterä, Niko Ojamäki, Patrik Virta, Valtteri Kemiläinen ja Joni Tuulola. Siitä huolimatta joukkueiden välinen tasoero oli järkyttävä.

– Vuosiin surullisin näkemäni liigapeli. Tasoero luokkaa valtameri, Lehtinen linjasi.

Tapparan maalit iskivät Veli-Matti Vittasmäki, Ben Thomas, Mikael Seppälä, Topi Rönni, Petteri Puhakka, Kristian Kuusela, Anton Levtchi sekä Maksim Matushkin.

Lauri Lehtinen

@lehtinen20
Surullista on katsoa, millaiset tasoerot areenan jäällä ovat. SaiPa yrittää ihailtavasti, mutta ei palaakaan, vaikka Tapparalta puuttuu melkein kaksi ketjullista erinomaisia pelaajia. #Tappara #SaiPa #Liiga

Lauri Lehtinen

@lehtinen20
Vuosiin surullisin näkemäni liigapeli. Tasoero luokkaa valtameri. Sisupuukko kuitenkin näille kolmelle (3) SaiPan vieraskannattajalle, jotka viisnollasta huolimatta huutavat väsymättä katsomossa "Maalia, SaiPa!". #Tappara #SaiPa #Liiga