Pittsburgh Penguins on lähettänyt Kasperi Kapasen NHL:n siirtolistalle. Penguinsin päävalmentaja Mike Sullivan kertoi asiasta perjantain lehdistötilaisuudessa.

Kapanen ei osallistunut perjantaina Penguinsin aamuharjoituksiin.

– GM Ron Hextall kertoi ennen harjoituksia, että Kapanen ei osallistu koska hänet laitetaan siirtolistalle. Kun joukkue ei pelaa odotuksien mukaan, niin muutokset ovat väistämättömiä. Tämä on osa asiaa. ”Kappy” on lahjakas pelaaja. Tämä menee tiettyyn pisteeseen asti meidän piikkiimme, sillä emme pystyneet maksimoimaan hänen potentiaaliaan, Sullivan kertoi lehdistölle.

Kapanen allekirjoitti vastikään viime kesänä kaksivuotisen ja 6,4 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen Penguinsin kanssa. Kolmannen polven suomalaishyökkääjä on tehnyt tällä kaudella 43 ottelussa tehopisteet 7+13=20.

Pittsburgh Penguins

@penguins
Coach Sullivan on Kapanen's absence from practice: "Hexy informed me before practice that he was held out because he's going to go on waivers here this afternoon."