Ässät on tehnyt kovan kiinnityksen ensi kauden joukkueeseensa. Se on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen ruotsalaisvahti Niklas Rubinin kanssa.

27-vuotias Rubin pelaa parhaillaan ensimmäistä kauttaan Liigassa ja Ässien riveissä. Hän on ollut yksi kuluvan kauden parhaimmista maalivahdeista. Rubin on pelannut 38 ottelua torjuntaprosentilla 92,2%, päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 2,15. Hän on pelannut myöskin neljä nollapeliä.

– Niklas Rubin on ollut tällä kaudella Liigan parhaimpien maalivahtien joukossa ja hän on noussut erittäin merkittäväksi palaseksi koko seuralle. Hänen voittamisen halunsa sekä kilpailullinen persoonansa ovat tehneet vaikutuksen koko seurayhteisöömme. Jatkosopimus on merkittävä osa tulevaisuuden rakentamista ja mielestäni sopimus kertoo siitä, että olemme seurana menossa oikeaan suuntaan. Olen erittäin iloinen, että Niklas jatkaa meillä myös ensi kaudella, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi seuran tiedotteessa.

– Olen nauttinut suuresti täällä pelaamisesta. Meillä on hyvähenkinen joukkue kasassa, olen kotiutunut tänne hienosti ja joukkueen kannattajat ovat uskomattoman hyviä. Minuun on luotettu täällä ja olen saanut paljon vastuuta. Se on antanut minulle itseluottamusta. Oli helppo päätös jatkaa täällä sen jälkeen, kun olin keskustellut asiasta Janne Vuorisen kanssa, Rubin puolestaan sanoi.