Kanadalaisessa juniorikiekkoilussa on nähty jälleen uusi kohauttava joukkotappelu. Kohuottelussa vastakkain olivat Nelson Leafs ja Beaver Valley Nighthawks.

Tappelu lähti käyntiin heti toisen erän alussa, kun heti kiekon tiputtamisen jälkeen kummankin joukkueen avausviisikot tiputtivat hanskat. Teini-ikäiset nuorukaiset mätkivät toisiaan samalla, kun tuomarit yrittivät epätoivoisesti saada sirkusta loppumaan.

Tappelulla oli rajut seuraukset. Pelikieltoja jaettiin yhteensä 43 ottelun verran. Pelikieltojen pituudet vaihtelivat kahden ja kahdeksan ottelun väliltä.

Kovimman rangaistuksen sai kuitenkin Nelson Leafsin päävalmentaja, kun hänen epäiltiin käskyttäneen pelaajiaan aloittamaan tappelun. Hänet hyllytettiin loppukaudeksi, joten päävalmentaja tyytyi suosiolla eroamaan tehtävästään.

Voit katsoa kahakan alta.

Spittin' Chiclets

@spittinchiclets
All out donnybrook in BC Jr. B Hockey.

43 games worth of suspensions dished out.

🎥: flare2000x/u