Yhdysvaltalaisessa juniorikiekkoulussa on nähty poikkeuksellisen raaka väkivallanteko. Kohauttanut hyökkäys tapahtui lukioiden JV-liigassa.

Tapauksen taustalla ei ollut mitään erikoista. Puolustaja pelasi aikaa alivoimalla, mikä meni vastustajan tunteisiin. Kun puolustaja kompastui vielä vastustajan mailaan, meni jostain syystä hyökkääjän kuppi totaalisesti nurin.

Yksittäinen vastustaja potki toistuvasti maassa makaavaa puolustajaa luistimella päähän. Osa potkuista osui myös ylävartaloon ja kuvamateriaalista päätellen hän nimenomaan yritti käyttää luistimen terää potkuissaan. Järkyttävä väkivalta loppui vasta, kun oma joukkuekaveri luisteli vauhdilla tilanteeseen ja työnsi pahoinpitelijän voimalla laitaan.

Uhri selvisi hyökkäyksestä onneksi ilman vakavampia vammoja. Tilanteesta on tehty rikosilmoitus poliisille.

Voit katsoa järkyttävän tapauksen alta.

On The Bench

@onthebenchcrew
THIS IS DISTURBING!!!