Suomen jääkiekkoliiton entinen puheenjohtaja Kalervo Kummola on saanut upean kunnianosoituksen. Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF on nimennyt hänet kansainväliseen Hall of Fameen.

– Kalervo Kummola oli jättiläinen suomalaisessa kiekossa yli puolikkaan vuosisadan ajan, ja hänen roolinsa kasvoi paikallisesta maanlaajuiseksi ja siitä kansainväliseksi sellaisella menestyksellä, että häntä on vaikea olla ajattelematta IIHF:n jäsenenä, vaikka hänen uransa sisälsi paljon muutakin. Hän oli Suomen jääkiekkoliiton puheenjohtaja kaksi vuosikymmentä (1997-2016) ja IIHF:n varapuheenjohtaja vuodesta 2003 vuoteen 2021. Hän myös työskenteli useammassa komiteassa kuin kenties kukaan muu hänät aiemmin. Hän oli mukana muun muassa urheilussa, markkinoinnissa, kurinpidossa, valmennuksessa ja koordinoinnissa, IIHF:n tiedotteessa ylistetään Kummolaa.

Kummolan lisäksi nimityksen saivat Jimmy Foster, Cristobal Huet, Brian Leetch, Caroline Oullette, Henrik Zetterberg ja Sandra Dombrowski.