Useat viime aikoina solmitut NHL:n jättisopimuksista ovat jo lyhyellä otannalla muodostumassa seurojen kannalta todellisiksi ryöstöiksi. Alla listaus kuudesta hiljattain solmitusta NHL-sopimuksesta, jotka näyttäytyvät tällä hetkellä pelaajien kannalta alihintaisina.

Suomalaisista listalle mahtuu Artturi Lehkosen tuore neljän vuoden jatkopahvi Colorado Avalanchen kanssa, joskin erityismaininnan voisi antaa myös Roope Hintzin tuoreelle 8-vuotiselle pahville, joka takaa Dallas Starsin miehelle 8,45 miljoonan dollarin vuositulot. Hintz on juuri nyt hieman yli 100 tehopinnan kausitahdissa, vaikka tienaa tästä kaudesta vain 3,15 miljoonan dollarin vuosipalkkaa.

Tämän hetken parhaat ryöstösopimukset NHL:ssä:

Jason Robertson, Dallas Stars, 7,75 miljoonaa dollaria kaudessa. Tällä hetkellä 75 maalin ja 134 tehopisteen tahdissa.

Jack Hughes, New Jersey Devils, 8,0 miljoonaa dollaria. 43 maalin ja 95 pisteen tahdissa.

Matthew Tkachuk, Florida Panthers, 9,5 miljoonaa dollaria, 42 maalin ja 119 pisteen tahdissa.

Kirby Dach, Montreal Canadiens, 3,36 miljoonaa dollaria, 14 maalin ja 62 pisteen tahdissa.

Martin Necas, Carolina Hurricanes, 3,0 miljoonaa dollaria, 39 maalin ja 91 pisteen tahdissa.

Artturi Lehkonen, Colorado Avalanche, 4,5 miljoonaa dollaria, 26 maalin ja 67 pisteen tahdissa.