Columbus Blue Jackets kaatoi viime yönä Winnipeg Jetsin maalein 4-1. Ottelun sankari oli kaksi maalia sivaltanut Patrik Laine, jolle ottelu oli toinen Winnipegissä vieras paidassa ja ensimmäinen nilkkavamman jälkeen.

Pitkästä sairaslomasta huolimatta Laine oli hyvässä vedossa heti ensimmäisissä vaihdoissa. Ensimmäistä erää oli kulunut alle seitsemän minuuttia, kun hän sai namupassin Johnny Gaudreaulta ja laukoi kiekon ranteella etuyläkulmaan.

Laine oli maalinteossa taas toisen erän alussa. Jälleen ketjukaverit pelasivat hänelle kiekon vapaaseen paikkaan, ja Laine pääsi sivaltamaan kiekon ranteella maalin kattoon.

Ottelun viimeisillä hetkillä Laine oli senttien päässä hattutempusta. Hän yritti laittaa kiekkoa tyhjiin omalta alueeltaan, mutta yritys osui tolppaan.

Laine on pelannut nyt tällä kaudella yhdeksän ottelua tehoin. 4+2=6.

Voit katsoa Laineen maalit alta.