Philadelphia Flyers on ollut viime aikoina surkeassa iskussa NHL:ssä. Viimeisistä kymmenestä ottelustaan Flyers on saalistanut vain kolme sarjapistettä. Joukkue on valumassa jo kohti NHL:n pohjamutia.

Flyersin materiaali ei ole kummoinen, joten surkeat tulokset eivät ole mikään yllätys. GM Chuck Fletcherille on vaadittu potkuja. Häntä on haukuttu NHL:n surkeimmaksi GM:ksi, eikä täysin syyttä.

Fletcher on toiminut 12 kauden ajan GM:änä NHL:ssä, kun lasketaan yhteen aika Minnesota Wildissa ja Philadelphia Flyersissa. Koko sinä aikana vain kaksi pelaajaa hänen johtamistaan joukkueista on kyennyt ylittämään 70 tehopisteen rajapyykin: Mikko Koivu ja Eric Staal kaudella 2017-18.

Varaustilaisuudetkaan eivät ole täysin onnistuneet, eikä Fletcher ole varannut montaa tähtitason pelaajaa. Kaikista Fletcherin tekemistä varauksista vain yksi on valittu All Star -otteluun: Kirill Kaprizov.

Uran suurimman virheensä Fletcher teki Minnesotassa. Hän solmi pitkät sopimukset Zach Parisen ja Ryan Suterin kanssa, jotka myöhemmin jouduttiin ostamaan ulos. Tänä vuonna ulosostetut sopimukset rasittavat Wildin palkkakattoa yli 12 miljoonan dollarin edestä. Ensi kaudella summa on huimat 14,7 miljoonaa.

Fletcherin tunnetuin huono vaihtokauppa tapahtui niin ikään Minnesotassa. Hän vaihtoi Brent Burnsin David Setoguchiin ja Charlie Coyleen.