Columbus Blue Jacketsin maalitykki Patrik Laine paljastaa tuoreessa Kimanttia-podcastin jaksossa, millaista on pelata seurakaveriksi kesällä hankitun supertähti Johnny Gaudreaun rinnalla.

”Tesoman tykki” ei malta olla samalla kuittailematta vanhalle seuralleen Winnipeg Jetsille, jossa miehen välit seurajohdon ja muutamien kärkipelaajien kanssa tulehtuivat ennen lähtöä.

– Pelityylillisesti kuin yö ja päivä verrattuna kaikkiin muihin pelaajiin, kenen kanssa oon ikinä pelannut. Se on kuitenkin aika erityyppistä peliä mitä se pelaa, kuin aikaisemmat ketjukaverit, kenen kanssa on vuosien mittaan päässyt pelaamaan ja mahdollisesti aikaisimpina vuosina joutunut pelaamaan Kanadan aikoina… ei nyt nimiä ruveta heittelemään, Laine näpäyttää vanhaa seuraansa.

– Kyllä siitä huomaa ihan arkitekemisessä, että ihan kärkipään äijiä koko sarjassa. Oli hyvä meininki ennen kuin itse taas vaihteeksi jouduin lasarettiin. Nyt yritetään saada taas niitä kemioita kohdalleen, mitkä oltiinkin saatu alkuun ennen kuin itse joutui ottamaan pikku huilin, Laine listaa.

Gaudreaun ja Laineen välisiä kemioita pääsee ihastelemaan perjantaina ja lauantaina Ylen TV2:n sekä Viaplayn suoratoistopalvelun kautta Blue Jacketsin pelatessa Tampereella Colorado Avalanchea vastaan NHL Global Series -otteluissa.