Toronto Maple Leafsin seurajohto on siirtänyt katseensa NHL:n maalivahtimarkkinoille. Kanadalaisseuran molemmat NHL-tason maalivahdit Ilja Samsonov ja Matt Murray ovat sivussa loukkaantumisen takia. Murray on jo tekemässä paluuta tositoimiin, kun taas Samsonovin odotetaan olevan pidempään sivussa.

Daily Faceoff -sivuston sisäpiiritoimittajan Frank Seravallin mukaan Maple Leafsin GM Kyle Dubas kartoittaa kuitenkin tällä hetkellä väliaikaista vaihtoehtoa tolppien väliin.

Seravalli uskoo, että Columbus Blue Jacketsin suomalaisvahti Joonas Korpisalo olisi Maple Leafsin ykköskohde.

– Kesällä tehdystä leikkauksesta toipunut Korpisalo pelasi lauantaina Suomessa Global Series -tapahtumassa. Blue Jacketsilla on tällä hetkellä yksi ylimääräinen maalivahti. Tiedämme, ettei heidän arvostama maalivahtilupaus Daniil Tarasov ei ole lähdössä minnekään. Korpisaloa tarjottiin jo viime kesänä NHL-seuroille keskivaiheen varausvuoroa vastaan. Hänestä tulee vapaa agentti ensi kesänä, Seravalli kertoo.

Maple Leafsin maalia vartioi tällä hetkellä lähes kokematon kaksikko: Erik Kallgren ja Keith Petruzzelli. TPS:stä tuttu Kallgren on pelannut NHL:ssä vain 18 ottelua, kun taas 195-senttinen Petruzzelli odottaa vielä debyyttiään NHL:n kirkkaissa valoissa.