Liigajoukkue Jukurit kertoi maanantaina nettisivuillaan joukkueen loukkaantumistilanteesta.

Poissa on kuusi pelaajaa, joista tuorein on alkuviikosta jatkotutkimuksiin menevä Niko Huuhtanen. Nuoriin Leijoniin viime viikolla nimetty hyökkääjä kärsii alaraajavammasta.

Hän on loukkaantunut nuorten maajoukkueen matkassa, koska pelaaja oli mukana Jukurien viimeisessä matsissa ennen maajoukkuetaukoa. Huuhtanen iski 5. päivä TPS:ää vastaan kovat tehot 2+1. Lisäksi tasan viikko sitten pelaajan nimeä ei löytynyt Jukurien viikkoinfon loukkaantumislistalta.

Mikkeliläisjoukkueen kokoonpanosta ovat sivussa lisäksi Pekka Jormakka ja Daniel Mäkiaho, joiden tilannetta tarkkaillan päivä kerrallaan. Markus Ruusu on poissa maalilta vielä viikosta kahteen, Nikita Krivokrasovin tilannetta katsotaan viikko kerrallaan, Miikka Pitkäsen toipumisaika on avoin.

Jukurien lisäksi maajoukkuepeleistä loukkaantumisten muodossa kärsivät ainakin Lukko ja Tappara, jotka menettivät A-maajoukkueessa loukkaantuneet hyökkääjät Anrei Hakulinen ja Waltteri Merelä.

Jukurien kausi jatkuu tiistaina CHL:n pudotuspelien avausottelulla, jossa vastaan tulee sveitsiläinen Fribourg-Gotteron.