Viime yön NHL-kierroksella nähtiin kaksi esimerkkiä siitä, että päätöserä voi vielä muuttaa ottelussa kaiken. Edmonton Oilers voitti vieraissa New York Rangersin lukemin 4-3 ja St. Louis Blues kukisti Florida Panthersin jatkoajan jälkeen numeroin 5-4 vierasjäällä.

Rangers johti ottelua kahden erän jälkeen jo 3-0. Oilers iski illan avausmaalinsa ajassa 44.40 ja vajaan kuuden minuutin jälkeen peli oli jo tasan. Leon Draisaitl johdatti ajassa 57.58 syntyneellä osumallaan Oilersin lopulta voittoon. Joukkueen kaksi ensimmäistä maalia iski Evan Bouchard ja tasoituksen löi Dylan Holloway. Jesse Puljujärvi syötti Oilersin avausmaalin.

Hieman samantyylisellä kaavalla eteni myöskin Panthersin ja Bluesin välinen kamppailu. Panthers johti kahden erän jälkeen 4-1, kun Anton Lundell vei alivoimalla joukkueensa jo kolmen maalin karkumatkalle. Eetu Luostarinen syötti Panthersin avausmaalin.

Blues kavensi 4-2:een ajassa 48.16 ja noin kahdeksan minuuttia myöhemmin peli oli jo tasan. Jordan Kyrou viimeisteli Bluesin voittomaalin, kun jatkoaikaa oli pelattuna hieman yli minuutin verran. Kyrou teki myöskin Bluesin kolmannen maalin, minkä lisäksi Ryan O’Reilly ja Vladimir Tarasenko olivat auttamassa täysosumillaan joukkuetta komeaan nousuun.

Näet Draisaitlin iskemän voittomaalin alta tai täältä.

Näet Kyroun iskemän voittomaalin alta tai täältä.

St. Louis Blues

@StLouisBlues
COMEBACK COMPLETE! #stlblues