Leijonat jatkoi pelejään Karjala-turnauksessa lauantaina ottelulla Tshekkiä vastaan. Suomi kärsi jo turnauksen toisen tappionsa, kun se taipui Kari Jalosen luotsaamalle Tshekille lukemin 2-5.

Ottelun avausmaalista vastasi Tshekki. Jiri Smejkal löi lukemat 1-0:aan. Suomi tasoitti ottelun kuitenkin ylivoimalla vain muutamaa minuttia myöhemmin, kun Jerry Turkulainen laukoi ranteella kiekon häkkiin. Syöttöpisteet osumaan saivat Mikko Lehtonen sekä Jere Karjalainen.

Toisessa erässä Tshekki karkasi kahden maalin karkumatkalle. Ensin Radan Lenc vei joukkueen ylivoimalla johtoon ja Tomas Dvorak lisäsi johtoa erän loppupuoliskolla.

Päätöserässä Tshekki meni jo 4-1-johtoon Michael Spacekin maalilla. Suomi tuli kuitenkin vielä peliin mukaan ylivoimamaalilla erän puolivälin tienoilla. Maalintekijänä kunnostautui Joose Antonen ja syöttöpisteet merkattiin Vili Saarijärvelle ja Jori Lehterälle. Tästä kului kuitenkin vain 21 sekuntia, kunnes Tshekki iski viidennen maalinsa ja meni uudelleen kolmen maalin karkumatkalle. Kyseisestä maalista vastasi toistamiseen osunut Lenc ja tämä maali jäi myöskin ottelun viimeiseksi.

Leijonien maalilla Niclas Westerholmille kertyi lopulta 14 torjuntaa. Tshekkivahti Roman Will torjui puolestaan 26 kiekkoa.

Näet ottelun maalikoosteen alta tai täältä.