Mikko Manner nähdään päävalmentajan roolissa Ruotsin pääsarja SHL:ssä myöskin ensi kaudella. Hän on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Brynäs IF:n kanssa.

48-vuotias Manner aloitti Brynäsin päävalmentajana viime kaudella. Hänen johdollaan joukkue sijoittui menneellä kaudella runkosarjassa sijalle kymmenen, mutta kausi päättyi lopulta pudotuspelien avauskierroksella. Tällä hetkellä Brynäs löytyy SHL:stä sijalta yhdeksän.

– Viime vuonna Mikon kanssa aloittamamme matka jatkuu. Olemme innoissamme, että yhteistyö jatkuu myös ensi vuonna. Mikon kunnianhimo, halu voittaa ja arvopohjainen johtaminen sopivat hyvin siihen, mitä me seurana haluamme edustaa, Brynäsin urheilujohtaja Johan Alcén kommentoi seuran tiedotteessa.

Ennen Ruotsiin siirtymistään Manner toimi neljä kautta Liigassa Kärppien päävalmentajana ja sitä ennen neljä kautta joukkueen apuvalmentajana. Hän on toiminut myös Leijonien apuvalmentajana kaudesta 2016-17 saakka.

Brynäs IF

@Brynas
📝 | KLAPPAT OCH KLART!

🗣️ "Jag vill vinna här i Brynäs. Det vill vi alla. Och tillsammans är vi på rätt väg för att nå dit vi vill."

Vår huvudtränare Mikko Manner har förlängt sitt kontrakt med Brynäs IF över säsongen 2023/24.

➡️ Läs mer på brynas.se.