Liigassa pelattiin sunnuntaina vain yksi ottelu. Ilveksen ja SaiPan mittelö repesi valitettavan yksipuoliseksi.

Ratkeaminen nähtiin toisessa erässä. Vielä kaksi minuuttia ennen ottelun puoliväliä lappeenrantalaisvieraat kavensivat lukemat 2-1:een, mutta minuutin sisällä Ilves oli tehnyt jo kaksi maalia enemmän aiheuttaen maalivahdin vaihdoksen. Aloittava maalivahti Jere Huhtamaa palasi takaisin tolppien väliin toisen erätauon jälkeen, kun taululla olivat 6-1-lukemat.

Vaikka Henrik Haapala ja Panu Mieho ylsivät ainoina kolmeen tehopisteeseen, on tupsukorvien kuumin pelaaja yhä Eemeli Suomi. 26-vuotias Ilves-kapteeni kasvatti tehoilla 1+1=2 pisteputkeaan kahdeksaan otteluun, joiden aikana pistesaldo on karttunut jäätävin lukemin 5+12=17.

Ilon päivä oli monella muullakin kotijoukkueen kokoonpanosta, sillä kenttäpelaajista vain viisi jäi ilman tehopistemerkintöjä.