Arizona Coyotesin ykköspuolustaja Jakob Chychrun on ollut pitkään siirtohuhuissa, ja pelaaja itsekin on toistuvasti toivonut pääsevänsä vaihtamaan seuraa. Arizonan hintapyyntö on kuitenkin ollut turhan suolainen, eikä kauppoja ole syntynyt. Siirtokeskustelut ovat lähes kuolleet kesän aikana.

Nyt tilanteessa on tapahtunut muutos. NHL-toimittaja Darren Dregerin kertoo, että siirtokeskustelut käyvät taas kuumina. Arizona on mahdollisesti tiputtanut kovaa hintapyyntöään.

Dreger luetteli pitkän listan seuroja, jotka ovat neuvotelleet Chychrunista: Ottawa Senators, Toronto Maple Leafs, Edmonton Oilers, Los Angeles Kings, St. Louis Blues sekä Columbus Blue Jackets.

Näistä joukkueista kenties kiinnostavin on Columbus. Jarmo Kekäläinen hankki kesällä Johnny Gaudrean ja nyt hänellä on tähtäimessä siirtomarkkinoiden kovin puolustaja.

Columbuksella on myös jonkinlaiset mahdollisuudet toteuttaa iso pelaajakauppa. Esimerkiksi Torontolla tai Edmontonilla rosterissa ei ole mitään mahdollisuutta mahduttaa Chychrunin sopimusta ilman, että Arizona pidättäisi kohtuuttoman ison osan puolustajan palkasta.