Ismo Lehkonen kertoi Urheilucastissa, että Leo Komarov olisi huhujen mukaan voinut päätyä ennen kauden alkua myös HIFK:n riveihin.

Lehkonen kertoi, että kokenut hyökkääjä olisi ollut valmis liittymään helsinkiläisseuran vahvuuteen jopa ”alehintaan”, mutta syystä tai toisesta sopimusta ei koskaan syntynyt. Tänä päivänä Komarov kiekkoilee Luulajassa.

– Leo Komarov oli tyrkyllä tuohon joukkueeseen (HIFK:hon). Ja se ois tullut jopa vähän niin kuin alehintaan, koska hänen veljensä ilmeisesti pelaa siellä nuoremmissa Kolleissa. Espoossa, kun on kämppäkin, niin hän ois voinut hyvin tulla mukaan HIFK:n projektiin.

– Peltosen Ville olisi ilmeisesti halunnut pelaajan, että hän kairaa kyllä ton tyyliselle kaverille tilaa. Ja kukapa valmentaja ei kairais? Jos tämä pitää paikkaansa, niin kyllä mä ihmettelen, että tuohonkin tilanteeseen vielä, mikä HIFK:lla on, mitkä paineet siellä on, niin Leksa Komarovia ei oo kutiteltu ryhmään mukaan. Käsittämätöntä, Lehkonen kommentoi podcastissa.