Kaikissa urheilulajeissa on aina yksi ikuinen kysymys: kuka on lajin paras pelaaja juuri nyt?

Kiekkolegenda Teemu Selänne sanoi Twitterissä oman kantansa asiaan. Keskustelu lähti liikkeelle, kun olympiakomiteassa työskentelevä Ilkka Palomäki kommentoi Nathan MacKinnonin tuoretta sopimusta. Hän sanoi, että MacKinnon on syystäkin uusi palkkakuningas, sillä hän on maailman paras jääkiekkoilija tällä hetkellä.

Selänne oli eri mieltä.

– Se on varma, että ämmällä alkaa paras… mun paperissa McDavid ylivoimainen ykkönen. Sitten on makuasia: MacKinnon, Makar, Matthews… on siellä muitakin. Liiga täynnä huikeita nuoria jätkiä, Selänne hehkuttaa maailman kärkipelaajia.

Viime kaudella McDavid voitti runkosarjan pistepörssin, Matthews maalipörssin, Makar pakkien pistepörssin ja MacKinnon johdatti Coloradon Stanley Cup -mestaruuteen.