San Jose Sharks lähtee tulevaan NHL-kauteen uudistetulla ilmeellä. Joukkue julkisti uudet peliasut.

Värimaailma on edelleen tuttu sinivihreä, mutta sävyksi ollaan valittu hieman kirkkaampi versio. Sen lisäksi isoin muutos on olkapäistä löytyvät hainpyrstö-logot.

Fanit suhtautuivat muutokseen nihkeästi. Moni tuntui ottavan asian hieman turhankin vakavasti.

– VAU! Olen ollut uskollinen fani 25 vuoden ajan, ja olen viimein luovuttanut. Tämä on viimeinen kerta, kun koskaan tuen tätä joukkuetta. Minun perheelläni oli VALTAVAT juhlat tänään ja meidät nolattiin ISON JOUKON EDESSÄ. Lapseni itkevät, koska heidän isänsä itkee. Liika on liikaa, eräs fani vuodattaa.

– Tämä on heikennus siihen, mitä meillä oli. Kun ottaa huomioon, kuinka vahva markkinointiosasto on ollut, he olisivat pystyneet parempaan tai vain sanoneet, että jos se ei ole rikki, sitä ei tarvitse korjata, toinen sanoo.

– Olen ollut fani 35 vuotta, mutta menetitte minut tämän vuoksi, kolmas sanoo.

Voit katsoa alta peliasujen kuvat ja esittelyvideon.