NHL-kaukaloissa riitti vilskettä keskiviikon vastaisena yönä, kun ohjelmassa oli peräti 11 ottelua.

Boston Bruins voitti NY Rangersin jatkoajalla 3-2, ja ensiksi mainitun Joona Koppanen syötti 2-2-maalin alivoimalla päätöserässä. Buffalo Sabres kaatoi Philadelphia Flyersin 2-1, ja tässä pelissä voittomaalin alusti Henri Jokiharju.

Carolina Hurricanes jyräsi Tampa Bay Lightningin peräti 5-1 Jesperi Kotkaniemen (0+2) ja Sebastian Ahon (1+0) noustessa pisteille. New Jersey Devilsin ja NY Islandersin (4-1) kohtaamisessa suomalaisista pisteille nousi yhden maalin iskenyt Erik Haula.

Detroit Red Wings kuritti Pittsburgh Penguinsia maalein 6-2, ja Detroitin uusi pakki Olli Määttä syötti yhden häkin. Dallas Stars taivutti Arizona Coyotesin nurin jatkoajalla maalein 4-3, ja tässä pelissä pisteille ylsivät tähtipaitojen Joel Kiviranta (1+1) sekä jälkimmäisen Matias Maccelli (0+1).

Winnipeg Jets kellisti Ottawa Senatorsin osumin 5-3 pelissä, jossa 4-2-voittomaalista vastasi Ville Heinola. St. Louis Blues oli Chicago Blackhawksia parempi maalein 4-1, suomalaisia ei nähty kaukalossa.

Viime kauden mestari Colorado Avalanche otti Minnesota Wildilta pataan maalein 2-5. Seattle Kraken puolestaan nollasi Calgary Flamesin osumin 3-0.

Ilman suomalaisia pelattava San Jose Sharksin ja Anaheim Ducksin ottelu oli tämän jutun kirjoitushetkellä päätöserässä viidennellä minuutilla tilanteessa 5-3.